Skip to main content

Shitje me shumicë

Për teknikët dhe dentistët dentarë

IZIDENT depo është shitësi kryesor me shumicë për teknikët dhe dentistët dentarë në Gjilan / Kosovë.
Ne furnizojmë teknikët dhe dentistët me materiale për përdorim të përditshëm dhe pajisje shtesë.

Oferta jonë përfshin produktet e mëposhtme:

  • Instrumentet dhe materialet dentare
  • Pajisjet laboratorike
  • Objektet e praktikës dentare

Mësoni më shumë për ne.

IZIDENT SH.P.K. është kompania juaj me shumicë dhe pakicë për materiale dentare, pajisje laboratorike, laboratorë dentarë dhe lëndë të para dentare.

Jemi të lumtur që si rezultat i përkushtimit tonë për t'i shërbyer me ndershmëri klientëve tanë, kemi qenë në gjendje të bashkëpunojmë me liderë të fuqishëm të tregut ndërkombëtar nga Evropa dhe anembanë globit dhe të ofrojmë produktet më të mira në industrinë stomatologjike në Kosovë.

Ne kemi zgjedhur të punojmë drejtpërdrejt me kompanitë kryesore ndërkombëtare në fushën e materialeve dentare dhe pajisjeve dentare. IZIDENT SH.P.K. ka të drejta ekskluzive të tregtimit dhe marketingut në tregun e Kosovës.

Shërbimet

IZI DENT ka zgjedhur te qendroje prane nevojave te klienteve te saj, nepermjet sherbimeve te ndryshme si:

  • Transport dhe montim te aparaturave dentare.
  • Sherbim teknik profesional brenda dhe jashte periudhes se garancise se paajisjeve.
  • Riparim te pjeseve te demtuara nga tekniket e autorizuar te IZI DENT, apo prane fabrikate te specializuara ne rastet e kerkuara.
  • Pjese kembimi origjinale.
  • Konsulta teknike te profesionalizuara nga teknike te autorizuar.

Na kontaktoni

Jeni të interesuar për produktet tona apo keni pyetje në lidhje me produktet tona? Ne jemi të lumtur t'ju ndihmojmë. Mos ngurroni të na kontaktoni.